Wat is Pokemon GO?

Alles over PokemonGO

Wat is Pokemon GO

Wat is Pokemon GO?

2016 zal niet heel erg snel vergeten worden door de release van een van de meest gespeelde mobiele games. Het gaat om Pokemon GO! Het spel is een ware hype geworden sinds de release!

Wat is Pokemon GO?

Het moet haast onmogelijk zijn dat je er nog niets over gehoord hebt of nog niet weet waar het over gaat. U bent hier waarschijnlijk terecht te komen door te zoeken naar Wat is Pokemon GO. In dit artikel gaan we er verder op in. Het spel maakt gebruik van Augmented Reality. Dit houd in dat je in de echte wereld een Pokemon kunt zien via het scherm van je smartphone. Nu kun je ze dan ook daadwerkelijk kunt vangen!
Op het moment dat er een Pokemon in je buurt is, begint je telefoon te trillen. Het kunnen 100+ pokemon zijn die je tegenkomt, Squirtle, Bulbasaur of misschien wel de bekendste van allemaal, Pikachu.

Hoe moet ik een Pokémon vangen?

Als er een Pokemon in de buurt is en je telefoon begint te trillen, kijk je op je scherm!
Als je de Augmented reality functie hebt ingeschakeld, kan het zijn dat je even iets moet draaien om de Pokemon op je scherm te zien. 
Focus op de Pokemon en gooi er een Pokeball naar toe. In het spel kun je ook zien hoeveel kans je hebt om de Pokemon te vangen, dit is handig als je niet heel veel Pokeballs hebt en geen zin hebt om de ballen die je in bezit hebt te verspillen. 

Er zijn online veel websites die tips leveren om op de juiste manier een echte Pokemon meester te worden, Pokemon-GO.nl is er daar 1 van. 
Om het spel nog makkelijker speelbaar te maken is het mogelijk om een Pokemon GO Plus aan te schaffen. In dit artikel vertellen we daar meer over. 

Belangrijkste functies van Pokemon GO

  • Je speelt in de echte wereld, het spel maakt gebruik van Google Maps.
  • Het spel maakt gebruik van Teams (3 om precies te zijn) in het begin kun je je aansluiten bij 1 van deze 3 teams. 
  • Je items vind je bij Pokestops, dit zijn belangrijke locaties in jouw omgeving, in Parijs zal bijvoorbeeld de Eiffeltoren een belangrijk punt zijn!
  • Een winkel waarin je items kunt kopen met muntjes uit het spel. 
  • Je Pokemon trainen en evolueren!
  • Achievements behalen door bepaalde doelen te bereiken in het spel
  • Doormiddel van Pokemon vangen en achievements in het spel te behalen verhoog je het level van je eigen character. 
  • Veel legendarische Pokemon maken inmiddels deel uit van het spel
  • Exclusieve en legendarische wezens.

Wat is Pokemon GO

Meest zeldzame Pokemon

In principe zijn alle Pokemon te vangen op een vrij eenvoudige manier. Het is echter wel zo dat je sommige Pokemon alleen kunt vangen op een bepaalde locatie, dit kan buiten je eigen land zijn. Neem bijvoorbeeld een Tauros, deze zul je alleen vinden in Noord-Amerika. 

Sommige Pokemon zijn op dit moment nog niet vrij gegeven, denk hierbij aan de zeldzame Pokemon Mew en Mewtwo. 

Geen reacties

Je reactie toevoegen