Trainer Battles Pokemon GO

Alles over PokemonGO

Trainer Battles Pokemon GO

Trainer Battles Pokemon GO

Trainer Battles Pokemon GO

Trainer Battles Pokemon GO

Van het tegenkomen en vangen van je eerste Pokemon, tot het samenstellen van een sterk Pokemon team om het op te nemen tegen legendarische Pokemon in Raid battles. Je hebt de afgelopen 2 jaar super veel nieuwe dingen geleerd in de wereld van Pokemon GO.
Ben je nu klaar om het op te nemen tegen andere Pokemon trainers?
Trainer battles, binnenkort komen ze uit!

Vechten tegen andere spelers!

Begin deze maand zullen de Trainer Battles Pokemon GO het toelaten om het op te nemen tegen vrienden en andere Pokemon trainers die je tegen komt, wanneer je maar wilt! Vecht tegen een andere speler doormiddel van zijn battle code in te voeren, stel een team van 3 Pokemon samen en kom er achter of jij de sterkste bent van de 2!
Zodra het gevecht eindigt, zullen beide spelers beloningen ontvangen waaronder de kans dat je zeer zeldzame evolutie items ontvangt!

Kracht is niet alles!

Om een eerlijk gevecht te garanderen, moeten spelers in dezelfde league deelnemen. In iedere league zit een CP Limiet om deel te nemen.
Het is dus niet zo dat kracht je zeker maakt van een overwinning.
Of je nu vecht met een Caterpie of een Mewtwo. De speler die slimmer en strategischer dan de ander speelt zal het gevecht winnen!

Battles zullen snel en real time plaats vinden, wacht dus niet op je beurt. Jou gekozen team van Pokemon zal de mogelijkheid hebben om snelle en gechargde aanvallen uit te voeren.
In voorbereiding van het gevecht kun je ook Stardust en Candy aan je Pokemon geven om een Bonus aanval vrij te spelen.
Timing is een van de belangrijkste elementen in de battles. Als je je verstand gebruikt en een klein beetje op de aanvallen en bewegingen van je tegenstander te gebruiken, kun je een Protect shield uitvoeren. Dit is om je Pokemon te beschermen tegen hoge schade.
Let op: je kunt maar 2 keer gebruik maken van het protectshield. Als je dit te snel doet blijf je dus zonder verdediging achter.

Terwijl een trainer normaal gesproken naast een andere trainer moet staan om een gevecht te kunnen starten, is het voor Beste vrienden en Ultra vrienden mogelijk om van afstand te battlen tegen elkaar!

Ben je op zoek om te trainen, om maar beter te worden in het vechten en uiteindelijk van je vrienden te kunnen winnen? Gelukkig is het mogelijk om je teamleider uit te dagen. Spark, Candela en Blanche kunnen niet wachten om je te helpen.
Je kunt iedere dag 1x tegen ze vechten om beloningen te krijgen. Andere battles die je tegen hen uitvoert zul je geen beloningen voor ontvangen.
In ieder geval kun je tegen ze vechten om een trainer ace battle te ontvangen.

Het is helemaal aan jou om je Pokemon in vorm te krijgen. De enige manier om een echte Pokemon meester te worden is om er lekker op uit te gaan!

Geen reacties

Je reactie toevoegen