Pokemon Go Quests

Alles over PokemonGO

Pokemon Go Quests

Gelijk aan de daily rewards die al bestaan in Pokemon Go is het ook mogelijk dat spelers andere pokemon go quests uitvoeren in het spel.
Deze worden ook wel field research en special research genoemd. Door de uitdagingen te behalen verdien je beloningen!

Field en Special research zijn een soort missies / quests zoals dat in gametaal genoemd wordt. Het doel is dat spelers tijdens het doen van deze opdrachten een aantal taken volbrengen om een ‘badge’ te behalen. Als je een hele research quest voltooid krijg je als beloning Stardust, items of zelfs Pokemon vormen.

Field Research staat bekend als een daily task en is vrij simpel te behalen. Spelers moeten hiervoor bijvoorbeeld een Pokestop draaien om taken te behalen, het is natuurlijk altijd handig voor de daily rewards. Als je taken hebt volbracht krijg je een ‘stempel’, met 7 ‘stempels’ kan een speler de zogenoemde Research Breakthrough behalen. 
Special Research staat bekend als de Story Quest, deze worden je gevraagd door Professor Willow en lopen een verhaallijn door. Special Research Quests bestaan uit meerdere taken en belonen je met speciale beloningen en legendarische pokemon vormen. 

Pokemon Go Quests, Daily Rewards

Als je een van de beste Pokemon Go spelers aller tijden wilt worden, is het dus een goed idee om alle Pokemon GO Quests te behalen en uit te voeren die er op dit moment in het spel zijn!

Geen reacties

Je reactie toevoegen