Pokemon GO Gym Battle

Alles over PokemonGO

Pokemon GO Gym Battle

Pokemon GO Gym Battle

Pokemon GO Gym Battle functionaliteiten en updates

De nieuwe Pokemon GO Gym Battle update zal binnenkort worden uitgerold. De gyms ondergaan een enorme facelift. Het is binnenkort mogelijk om aan de zogenoemde photodisk te draaien om items uit te krijgen. Dit zal hetzelfde werken als bij de Pokestops, maar dat is pas het begin!
Meer updates staan ook om de hoek. Gyms zullen niet langer gebaseerd zijn op prestige en trainen, Daarentegen zullen er nu 6 permanente Pokemon plekken in de gym zijn die door het controlerende team kunnen worden beheerd.
Iedere Pokemon die aan 1 van deze plekken wordt toegewezen moet uniek zijn. Dit houd dus in dat er niet 2x een Pikachu in de gym kan staan.
Het team dat tegen de Gym vecht zal ook op de volgorde dat de Pokemon in de gym staan, moeten vechten.

Het belangrijkste in de update is misschien wel het deel hoe je met de gym communiceert. Als een Pokemon is toegewezen aan de Gym zal er een motivatie meter worden getoond. Pokemon die zijn toegewezen om de Gym te verdedigen zullen motivatie verliezen op t moment dat ze worden verslagen in de gym. Als een Pokemon motivatie verliest zal de CP tijdelijk verlagen. Hierdoor zal het voor andere teams makkelijker worden om de Pokemon in een battle te verslaan.
Om je Pokemon zijn motivatie te laten behouden, kan je de Pokemon in het team berries geven. Dit zal de motivatie weer opkrikken.
Als de Pokemon alle motivatie heeft verloren, zal hij de gym verlaten en terugkeren naar zijn trainer. Het is dus belangrijk dat je je Pokemon gemotiveerd houd door ze zo af en toe eens een goede berrie te geven!

Pokemon GO Gym Battle

Geen reacties

Je reactie toevoegen