Pokemon Go Field Research

Alles over PokemonGO

Pokemon Go Field Research

Pokemon Go Field Research

Field Research zijn eigenlijk missies die je kan behalen door aan Pokestops te draaien! Iedere Pokestop is 1 specifieke Pokemon go research missie.

Je kunt zoveel field research quests doen als jij wilt en de beloningen die je behaald voor iedere quests zullen varieren een beetje afhankelijk van de quest die je krijgt.
Eigenlijk wil je proberen om tenminste 1 quest per dag te behalen om naar de zogenoemde Research breakthrough toe te werken!

Quests komen langs alle aspecten van Pokemon Go, zo zal de speler doormiddel van de quests alle aspecten van het spel te zien krijgen!
Field Research quests zullen je vragen om te vechten in een raid battle, in een Gym, het uit laten komen van een ei, bepaald type Pokemon te vangen maar ook om gewoon aan een Pokestop te draaien!
Dit zijn een klein aantal voorbeelden, maar er zijn er nog veel meer!
Soms zal een quest je belonen met items terwijl een andere quest je beloond met het zien van een legendarische Pokemon!
Het is bijvoorbeeld de enige manier om een Spinda tegen te komen.
Het voordeel van het tegenkomen van een Pokemon doormiddel van een Field Research quest is dat de Pokemon die je tegenkomt niet kan vluchten!

Pokemon Go Field Research

Het is heel goed mogelijk dat de quests en beloningen iedere maand veranderen, dit betekend dat Niantic aan het eind van de maand afscheid neemt van de huidige quests en ze vervangt met een nieuwe!
Soms behouden ze een quest, maar vervangen ze de beloning, echter, dit varieert van maand tot maand!
Januari 2019 is een event maand gericht op legendarische element Pokemon, het geeft je de kans om een Lugia, Ho-Oh, Articuno, Zapdos, Moltres, Raikou, Entei en Suicune te vangen. Sommige zijn al eens eerder als field research beloning geweest, sommige ook niet.

Geen reacties

Je reactie toevoegen