Pokemon Go Adventure sync

Alles over PokemonGO

Pokemon Go Adventure Sync

Pokemon Go Adventure sync

Eind oktober heeft Niantic het Adventure Sync systeem geintroduceerd.
Door de integratie van de standaard fitness apps van Google en Apple is het nu mogelijk voor spelers om hun stappentellers te koppelen met het spel zonder dat het spel actief is op je telefoon, worden dus je stappen bijgehouden!
Doordat de stappen nu bijgehouden worden zonder dat de app actief is, worden dus je eieren uitgebroed en ontvang je rewards en buddy candy.
In dit artikel gaan we verder in op de functionaliteit van Pokemon Go Adventure sync

Hoe werkt Pokemon Go Adventure Sync?

Het is heel erg leuk, maar hoe werkt Adventure Sync nou precies?
Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit binnen Pokemon Go is het noodzakelijk dat je Apple Health (iPhone) of Google Fit (Android) geinstalleerd hebt staan op je telefoon.
Via deze apps kuyn je je fitness doelen instellen en bepaalde dingen volgen zoals gewichtsverlies.
Nadat je de app hebt ingesteld, kun je via de Pokemon Go app het onderdeel Adventure Sync instellen via het instellingen menu. In het menu kun je ook Push notificaties instellen gerelateerd aan Adventure Sync (denk hierbij aan eieren die bijna uitkomen). Je kunt nu lekker gaan wandelen!

Pokemon Go Adventure Sync

Als je dit allemaal gedaan hebt zul je nieuwe informatie zien in je trainers profiel. Onder buddy, Journal en Style knopjes vind je een ‘Weekly Progress’ deel. Alle bijgehouden data zie je hier nu staan.
Iedere maandag om 9:00 zullen de rewards weer op 0 gezet worden en begint je wandelweekje dus weer opnieuw!

De beloningen voor het behalen van doelen:

AfstandBeloningen
5km20 Poke Bal
25km10 Great Bal, 500 Stardust of 1 Rare Candy of 1 5km Ei
50km5 Ultra Bal, 1500 Stardust of 3 Rare Candy of 1 5km/10km Egg

Beloningen die behaald zijn worden op elkaar gestapeld. Dit houd in dat zodra je de 25KM behaald, je ook de 5KM beloningen krijgt, en het behalen van de 50KM zal je de beloningen van de 5KM, 25KM en 50KM geven.
In de 25KM en 50KM eieren schijnen Generatie 4 Pokemon te zitten.

Hier zijn de generatie 4 Pokemon die al gevonden zijn:
Riolu
Shinx
Turtwig
Chimchar
Piplup
Buneary

Tips voor Pokemon Go Adventure Sync

  • Adventure Sync zal gelimiteerd worden aan je snelheid. Mocht je aan het hardlopen of fietsen zijn, kan het dat de app geen stappen of afstand registreerd.
  • Pokemon Go Plus afstand meter kan in conflict raken met de Adventure Sync, het wordt dus afgeraden om de Adventure Sync aan te zetten als je een Pokemon Go Plus hebt.
  • Stardust beloningen zijn naar beneden gehaald nadat de optie werd gereleased. Deze zijn gereduceerd van 5000 en 10000 naar 500 en 1500.

Geen reacties

Je reactie toevoegen